Lucrari

In aceasta sectiune a siteului  veti gasi o parte din portofoliul nostru de lucrari. Va vom prezenta lucrarile executate de societatea noastra in diverse locuri din Romania si veti gasi baze sportive in diverse faze de constructie si finalizate cu succes de noi.Vom incerca pe cat posibil sa explicam  cititorilor nostri (potentiali clienti), in ce consta constructia unei baze sportive de la A -Z, astfel incat,  in momentul luarii deciziei de a investi in acest tip de afacere sa fie convins ca :

– bugetul propus pentru investitie va fi corect cheltuit

– alegerea firmei de consultanta, proiectare si constructie va fi una inspirata

– dispunerea terenurilor si a vestiarelor cat si dimensionarea lor va fi optima

– materialele: agregatele petru infrastructura, materialele pentru gardplasele sintetice de protectie , nocturna si nu in ultimul rand gazonul sintetic vor fi alese corespunzator asteptarilor beneficiarului si normelor in vigoare.

Tot in aceasta sectiune veti gasi multe imagini cu lucrarile executate de societatea noastra ,imagini elocvente care ar trebui sa  va ajute in decizia dumneavoastra in ceea ce priveste amenajarea unui teren de tenis sau fotbal cu gazon sintetic.

Imaginile prezentate mai jos sunt alese aleatoriu , iar instructiunile aferente  ar trebui sa va ajute sa optati pentru cea mai buna solutie cand incepeti constructia unei baze sportive.

Acoperirea ternurilor de tenis si fotbal cu structura metalica sau cu baloane presostatice este parte integranta a afacerii noastre si se pare ca cererea este tot mai mare. Concurenta din domeniul exploatarii  bazelor sportive este tot mai mare ,si confortul sporit pe langa servicii de calitate  nu fac decat sa mentina un standard ridicat ,iar clientii finali(jucatorii amatori de minifotbal sau tenis) sa  le aleaga pe cele mai avantajoase pentru ei.

Piscinele si gradinile, precum si terasele au devenit si ele obiectul nostru de activitate. Aveti la dispozitie si cateva lucrari de amenajare a unor spatii comerciale cu gazon sintetic decorativ. Pe acest segment am avut  foarte multe cereri  si asteptam inca poze de la lucrari de la diversi colaboratori. Avem colaborari chiar si cu firme de peisagistica ,care au ales sa   foloseasca pe unele portiuni din amenajare un gazon artificial decorativ  pe zonele de trafic extrem sau unde sunt animale de casa.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostrii, la sectiunea lucrari incercam sa facem o prezentare foto/video  “before & after” a majoritatea lucrarilor si cu etapele de lucrari intermediare ca sa va faceti o idee ce implica astfel de lucrari. Mentionam ca lucrarile sunt efectuate de personalul nostru calificat in domeniu si cu o experienta in montajul gazonului artificial, si cu utilajele din dotare.

Pentru orice intrebari legate de constructia de baze sportive sau amenajari cu gazon sintetic a terenurilor de fotbal sau tenis va stam la dispozitie.

 

 

  • Baza sportiva Satu Mare
    Pasionat de fotbal, suporter infocat al echipei Steaua Bucuresti, beneficiarul acestei baze sportive din Satu Mare amenajate de societatea noastra a decis sa investeasca in mod inteligent,imbinand utilul cu placutul. Component de baza al echipei avocatilor din oras, echipa care este angrenata in fotbalul amator si in campionatul national de minifotbal, a decis investitia in o baza sportiva care sa satisfaca pretentiile jucatorilor de fotbal. Dupa ce a gasit locatia potrivita si definitivarea contractului de inchiriere, am trecut imediat la pregatirea infrastructurii:   – s-a reparat gardul existent care a fost supra inaltat pentru a permite montarea plaselor sintetice  de … Continuă să citești Baza sportiva Satu Mare