Amenajari cu gazon sintetic

Suntem o societate comercială cu capital privat specializată în realizarea și amenajarea de baze sportive cu gazon sintetic și dotarea lor în conformitate cu recomandările FIFA și UEFA. Avem, probabil, cei mai buni specialiști în domeniu din țară, iar cartea noastră de vizită e alcătuită din zecile de lucrări realizate în România, anvergura și complexitatea unora fiind recunoscută și apreciată chiar și de firmele concurente. Amenajăm terenuri de fotbal în curțile școlilor sau decupăm dealuri pentru a face loc unor terenuri – bijuterii, dar, indiferent de profilul lucrărilor, reușim de fiecare dată să implementăm sistemul propriu de calitate, transformând beneficiarul într-un prieten pe termen lung.

 

Experiența zecilor de lucrări realizate ne permite ca în acest moment să fim atât un jucător important pe piața gazonului artifical cât și o firmă capabilă să vă ofere consultanță competentă în proiectarea terenurilor și alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine necesităților dumneavoastră. Putem, astfel, să vă garantăm costuri ulterioare de întreținere ZERO!

 

În pofida reticenței cu care a fost privit la început și a criticilor aduse în special de către sportivii de performanță, gazonul sintetic a câștigat imens în popularitate atunci când a fost adoptat de practicanții sportului amator. Ulteior, organisme precum FIFA sau UEFA au devenit mai maleabile și datorită permanentelor cercetări din domeniu, gazonul artificial a devenit o componentă oficială a sportului profesionist.

 

În România, terenul sintetic a umplut încet, încet un mare gol reprezentat de terenurile de beton, care până acum câțiva ani reprezentau singura alternativă la gazonul natural. În present aproape că nu mai există nicio competiție sportivă de amatori care să nu se desfășoare pe un teren sintetic.