Baza sportiva Satu Mare

Pasionat de fotbal, suporter infocat al echipei Steaua Bucuresti, beneficiarul acestei baze sportive din Satu Mare amenajate de societatea noastra a decis sa investeasca in mod inteligent,imbinand utilul cu placutul. Component de baza al echipei avocatilor din oras, echipa care este angrenata in fotbalul amator si in campionatul national de minifotbal, a decis investitia in o baza sportiva care sa satisfaca pretentiile jucatorilor de fotbal.

Dupa ce a gasit locatia potrivita si definitivarea contractului de inchiriere, am trecut imediat la pregatirea infrastructurii:

 

– s-a reparat gardul existent care a fost supra inaltat pentru a permite montarea plaselor sintetice  de protectie
– s-a turnat un strat de beton pe toata suprafata care s-a dorit a fi amenajata cu gazon sintetic
– partea de teren care a fost destinata amenajarii cu gazon multisport a fost elicopterizata , pentru a nu se simti denivelari
– montajul nocturnei a fost facut premergator montarii gazonului artificial

 

Gazonul ales de beneficiarul bazei sportive este un gazon fibrilat, duocolor „Wembley” si are inaltimea de 50mm. Umplerea lui cu nisip cuartos si granule de cauciuc conform fisei tehnice , confera o suprafata optima de joc , care protejeaza jucatorii de accidentari si le protejeaza incheieturile.

 

Culoarea speciala a acesui gazon care da impresia de gazon natural si care pare ca este tuns la o inaltime diferita este cel mai solicitat de la aparitia lui pe piata. Calitatea deosebita  este  un atu in  plus in decizia finala a alegerii gazonului pentru fotbal.Trasajul careurilor si a liniilor de tusa  s-a facut cu gazon artificial de aceeasi inaltime.

Oferta noastra completa pentru gazon terenuri de fotbal o gasiti aici

Terenuri de tenis cu piciorul Satu Mare

Pe langa aceste doua terenuri de mini fotbal amenajate cu gazon sintetic s-a dorit si amenajarea a doua terenuri de tenis cu piciorul. Acestea s-au amenajat cu un gazon multisport de culoare rosie, cu inaltimea de 20mm. Introducerea de nisip cuartos permite mingii sa sara atat cat este nevoie pentru o viteza de joc optima.

Asa cum puteti observa si in imaginile alaturate , trasajul este foarte important sa fie facut la o distanta corespunzatoare de gard pentru a nu impiedica jucatorii sa isi exercite calitatile tehnice in timpul jocului.

 

Expierenta indelungata in domeniu ne obliga sa respectam dorintele clientilor care ne solicita sfaturile necesare .

Oferta noastra pentru terenuri de tenis: http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-tenis.html